ETL 2017. aasta auhinnagala

18.novembril kuulutati välja Eesti Tennise Liidu poolt 2017. tenniseaasta parimad. 

Usun, et kõik saavad olla äärmiselt õnnelikud ja uhked, et saime tunnustust mitmes kategoorias. Meie tennisekoolist said oma vanuseklassis parimateks noortennisistiteks Oliver Ojakäär ja Marten Murrand. Olete olnud äärmiselt tublid ja loodame, et olete ise ka enda üle uhked ja tunnete end veelgi motiveeritumalt. Suur aplaus treenerite, kuid usun ka, et kõikide lastevanemate poolt!

MK Tennisekool ei ole samuti lasknud häirida ennast mitte ühestki takistusest ning tunnustati tiitliga aasta parim tennisekool! 

Lisaks, meile igapäevaselt südamelähedasemaks saav Veeriku Spordikeskus pälvis regionaalse arenduse auhinna! Keskus areneb igapäevaselt, iga hetk koos oma inimestega ja usume, et see on alles imelise tuleviku algus. 

"Coaching is taking a player where they can't take themselves", ja ilmselt on ka raske sõnadesse panna tänu, mida tunneme oma peatreeneri vastu, kelle tugi ulatub ka väljakult väljaspoole ning, kes meie jaoks on asendamatu. Aasta parimaks lastetreeneriks sai Martin Karis!

Teame kõik, et oleme igapäevaselt õnnelikud, tegusad ja uhked ning tore on näha, et väljaspool meie kooli/halli inimestele sama tunne jääb! 😊

Greteliis Peedimaa