Patrick Peterson võidutses P16 turniiril

patrick.jpg
markus_1.jpg

Nädalavahetusel toimusid Tallinnas P16 ja P/T12 turniirid. Tallinki tennisekeskuses toimunud kuni 16 aastasete noorteturniiri võitis Patrick Peterson. Veerandfinaali jõudsid veel Patricku trennikaaslased Ott Eric Ottender ja Gregory Torim. Samaaegselt toimus ka kuni 12 aastaste turniir Rocca al Mare Tennisekeskuses, kus vigastuspausilt naasenud Markus Mölder mängis end finaali. Kahjuks ei saanud Markus finaalmängu lõpuni mängida ning Villem Aadamsoo võttis turniirivõidu. Epp Raidvee jõudis tüdrukute seas teise ringi.

Marten Murrand osales Eesti koondisega Winter Cup U14 kvalifikatsioonturniiril Itaalias. Avaringis tuli meeskonnal vastu võtta kaotus võõrustajatelt, kuid kohamängus alistati Slovakkia tiim, kus Marten tõi Eestile võidupunkti nii üksik- kui ka paarismängus.

Taavi Treier