Edukad lastetennise mängijad Viljandis

Möödunud nädalavahetusel käisid treenerid Grete ja Kristofer lastega Viljandis lastetennise võistlustel. Paljudele lastele oli väljasõit esimene võistlustel käik ilma vanemateta ning juba bussi astudes olid kõik elevil. Kokku oli lapsi meie klubist võistlemas lausa 17.

Hommik algas punase palli mängijate võistlusega, kus kõik said võitluslikke mänge. Mängida sai nii oma sõprade kui ka vastastega isegi lätist. Kõigi laste mängud .tasavägised ja kindlasti motiveerivad. Punase palli mängijatest osalesid Andreas Abel, Axel Haava, Albert Maasikas, Elina Marie Leppsoo, Saara Karis, Theodor Sinimäe ja Roosmarii Vare.

Natuke hiljem alustasid oranzi palli mängijad, kes olid selleks ajaks jõudnud juba ära mängida nii mõnegi kullimängu ning kõhud täis söönud. Oranzi palli mängud kulgesid meie mängijatele väga edukalt ning kõik püüdsid täita treenerite antud juhiseid. Oranzi palli võistlusel osalesid meie lastest Richard Puhk, Jorma Peterson, Meribel Tamsalu, Romet Ränkel, Gregor Käära, Stefen Siigur, Noora Sillaste, Ekke Mikkelsaar, Jasper Uibu ja Thomas William Hardy.Nii treenerid kui ka lapsed jäid võistlusega rahule. Mängude vahepeal oli kõigil aega joonistada tenniseteemalisi pilte.

Mõned pildid võistlusest:


Grete roose