Palju põnevaid turniire möödunud nädalavahetusel !

Noorteliiga I

Möödunud nädalavahetusel toimus Veeriku spordikeskuses Noorteliiga kõige tugevama taseme turniir, kust võtti osa 9 noort. Võitjana väljus seekordselt turniirilt Martin Rõuk, kes finaalis alistas Kristo Kivistiku 42 42. Tasavägisemad olid seekord poolfinaalid, kus Kristo Kivistikul kulus 3 setti, et alistada Mk tennisekooli õpilane Robert Nirk 40 45 40 ning Martin Rõuk alistas Tobias Tälli 40 54. Lohutusturniiri võitis Karl Paemurd.

P 14 paarismänguturniir

Samaaegselt noorteliigaga võtsid mõõtu ka kuni 14 aastased poisid paarismängus. Mõninga üllatusena jõudsid finaali Mk tennisekooli õpilane Tõnis Merila koos paarilise Kevin Lempuga. Finaalis pidid nad siiski allavanduma paarile Mikelaishvili/Molotkov seisuga 64 64. Poolfinaali jõudsid veel paarid Kristianson/Mandelkorn ja Ink/Sootla. Lohutusturniiri finaali võitsid Helm/Lill , kes lohutusturniiri finaalis võitsid meie kooli paari Lõhmus/Nelk. Kõigile edukaid paarismängutreeninguid ning ootame juba järgmine kord veelgi kõrgemat taset.

Lastetennis 75%

Pühapäeval toimus väga emotsiooniderohke lastetennise turniir rohelise palliga.

Grete roose