Lõbus Jõulupidu !

Eelmisel reedel tegid tennisekooli lapsed trennidest pausi ja pidasid maha ühe korraliku jõulupeo. Suurematele lastele toimus lõbus punase palli turniir. Emotsiooniderohkest turniirist väljusid pärast põnevaid mänge võitjatena Oliver ning Mati, kes alles esimest korda tenniseturniiril osales. Kindlasti said suuremad turniirilt hea kogemuse ning kõik mõne uue sõbra.

Väiksemad lapsed veetsid jõulupeo Akrose saalis, kus lahedaid takistusradasid läbides, oli kõigil väga lõbus. Nii mõnelgi oli seljas väga lahe kostüüm ning lõbusad väikesed päkapikud said selgeks nii hundirattad kui ka saltod.

Lõpuks kohtusid nii suured kui ka väikesed tenniseväljakul, kus külastas neid jõuluvana. Jõuluvana pidas tenniseturniiri võitjatega lõbusa tennisemängu ning laulis lastega jõululaule. Pärast etteasteid said kõik lapsed omale pakid. Usume, et kõik lapsed jäid peoga väga rahule.

Ilusaid jõule ja vana aasta lõppu kõigile meie tennisekooli poolt !

Grete roose