Nädalavahetus 16.03-18.03

Parem hilja kui mitte kunagi! Siit tulevad üle-eelmise nädalavahetuse tulemused ja pildid!

Punane pall: Tallinnas käis võistlemas tubli Richard Puhk! Tartus võistlesid: Thomas Hardy, Joonas Mäeorg, Kirke Marie Mehine, Ekke Mikkelsaar - paljud häid mänge ja ka võite!🎾

Oranž pall: Jällegi käis mängimas Richard ning lisaks ka Eliis Marie Teugjas - Rakveres. Tartus võistlesid lisaks: Doris Audova, Kristjan Ilves, Gregor Käära, Lennart Kokk, Meribel Mere, Hugo Mikkelsaar, Kaspar Mutso, Richard Puhk, Romet Ränkel, Stefen Siigur, Noora Sillaste, Meribel Tamsalu, Eliis Marie Teugjas, Gregor Tillisson. Nii pikka nimekirja ei ole saanud ammu kirjutada - tublid osalejad ja tugevad mängud!💪🏻

Roheline pall: Rakveres astusid võistlustulle Liisa Lepp, Miia Mihailov, Hanka Mühlberg, Konrad Punger, Miriam Ränkel, Rebeka Rohumägi, Roberta Rohumägi, Kaisa Varul. Oma alagrupid võitsid Konrad Punger, Roberta Rohumägi, Liisa Lepp, Miriam Ränkel. Kõik olid äärmiselt tublid ning mängud olid äärmiselt tugevad ja võistlusrohked🏆

Natuke nädalast veel pingutada enne uut nädalavahetust! Jõudu!

Väike pildigalerii:

 

Greteliis Peedimaa