Sisehooaja viimased lastetennise turniirid

Laupäeval toimunud rohelise palli turniiril oli osavõtjaid natuke vähem kui tavaliselt, kuid seda enam said kohaletulnud mängijad mängida. Kohalikud lapsed said harjutada punktilugemist ning enda eest seismist ka välismaalt tulnud mängijatega. Kindlasti said kõik väärt mänge ja hea kogemuse.

Ülestõusmispühade 1. pühal, 21. aprillil toimus Veeriku spordikeskuses punase ja oranži palli turniir. Sel kaunil kevadisel päeval kogunes halli rekordiliselt 49 tublit tennisemängijat end võistlustules proovile panema. Punase palli turniir kulges sujuvalt ning lõunaks said kõik punase palli mängijad oma 7 mängu mängitud, medali kaela, diplomi näppude vahele ja ka põsed punaseks. Kõik muidugi tänu abikohtunikele, kes meie pisikestel mängijatel punkte aitasid lugeda. Oranži palli turniir venis oodatust pikemaks, kuid sellele vaatamata said kõik oranži palli mängijad siiski piisavalt mängida ning loodetavasti kogemuse võrra rikkamaks. Tõsiasi on, et nii mõnigi meie tennisekooli mängija sai esmakordselt turniiril käe valgeks, kas siis oranži või punase palliga mängides. Usun, et juba eelneva seiga tõttu võib turniiri edukaks lugeda. Aitäh veelkord kõikidele abikohtunikele, treeneritele, lastevanematele ja lastele! Kohtume juba järgmisel lasteturniiril.

Grete roose